Приемане на поръчки

Бихте могли да разгледате и изберете готов модел от нашето портфолио, както и да изисквате допълнителни корекции ако е необходимо по тях. Не малка част от нашите изработки са изпълнявани по идеи от каталози и списания, свалени снимки от интернет, възложени чертежи от дизайнери и архитекти.

За изработка на обемни изделия като оградни пана с врати, вита стълба, голяма шатра, количества парапети и т.н., срокът е от порядъка между две седмици и два месеца в зависимост от сложността и обема на работа.  Разбира се, за дребни поръчки срокът би могъл да е в порядъка от няколко дни до една/две седмици.

За всички наши изделия извършваме доставка и монтаж. Доставката в отдалечени места е на стойност, зависеща от разстоянието до населеното място. Традиционно обявяваме офертите си с включен монтаж, но е по желание - не малко клиенти са ни възлагали единствено изработка, а за монтажната дейност наемат своя бригада. Услугата демонтаж на съществуващи парапети, врати и оградни пана е осъществима и се калкулира допълнително.

КАК РАБОТИМ:

1. Снемаме размери
При желание да работите с нас, нашият екип ще ви посети на място, за да огледа обекта и да заснеме размери. След което уточнявате вашите изисквания и стилови предпочитания за конкретното изделие . Договаряме крайна цена .

2. Изработваме
Изделието се изработва до последният детайл така както е одобрено . Сроковете се дават и определят в зависимост от обема на поръчката, сложността и натовареността ни в момента. Когато всичко е готово се преминава към етап боядисване. 

3. Монтираме
Обикновено обявяваме офертите си с включена доставка и монтаж. В предварително съгласуван удобен и за двете страни ден, изделията се транспортират до обекта и се монтират.